Om Carnation.dk

Vores service er skræddersyet til dig som allerede har fundet en bil som du ønsker at lease, men hvor du ikke kan lease bilen fra det sted hvor du har fundet den – oftest fordi bilen holder i Tyskland eller et andet land.

Det kan også være, at du har fundet din næste drømmebil der er til salg i Danmark (fra en privatperson eller en bilforhandler), og du ønsker i stedet at lease den fra et leasingselskab.

Hos Carnation.dk kan du helt gratis indhente flere uforpligtende tilbud fra 3 forskellige leasingselskaber. Vi samarbejder udelukkende med landets bedste leasingselskaber, som har flere års erfaring i branchen - hvilket sikrer den bedste oplevelse. I al simpelhed hjælper vi med at finde flere tilbud fra 3 forskellige leasingselskaber, der passer til lige netop den forespørgsel du har sendt til os. De bliver vurderet efter flere kriterier, som bl.a. dækker den leasingform du har valgt, leasingperioden, antal forventede kørte km og hvilken prisklasse bilen er i.

Tech Company - Techplus X Webflow Template
“I al simpelhed hjælper vi med at finde de bedste tilbud fra 3 uafhængige leasingselskaber, der passer til lige netop den forespørgsel du har sendt til os"
Mikkel Kjærgaard
Stifter
Baggrundsbillede.

Historien bag Carnation

Carnation er startet af Mikkel, der har mange års erfaring i bilbranchen. Han har set mange forandringer i leasingbranchen gennem årene, og besluttede sig for at bruge sin viden og erfaring, for at bruge den til at skabe noget nyt og bedre i leasingbranchen. Mikkel er dedikeret til at give kunderne den bedste service og de bedste leasingmuligheder, ved at tilbyde fleksible løsninger og personlig rådgivning. Han ved, at ingen er ens og at deres behov varierer. Derfor tilpasser han altid løsningerne til den enkelte kunde. Vi tror på, at vores team med stor erfaring og personlige tilgang vil gøre os til det foretrukne valg for vores kunder i leasingbranchen. Vores mål er at skabe et værdifuldt og langvarigt samarbejde med vores kunder, ved at levere kvalitet og tillid i alt, hvad vi gør. Vi er en 100% uvildig rådgiver. Tak for at besøge vores hjemmeside, og tøv ikke med at kontakte os for mere information eller et tilbud.

Du er nu kun 3 klik fra at modtage 3 uafhængige tilbud på din næste bil. Helt uforpligtende.

Vores værdier

Ordet "Carnation.dk" kommer til udtryk på baggrund af vores værdier. Det er en sammenblanding af ordene "Car" og "Nation". Vi ønsker at skabe et fællesskab ("nation") for bilejere, hvor man trygt kan stille alle de spørgsmål man har samt søge vejledning. Vi vil meget mere end blot at være en sammenligningstjeneste.

Tilføjer man bogstaverne "in" foran vores navn bliver det samlede ord til "incarnation" - som på dansk står for inkarnation - nemlig genfødsel. Eftersom vi primært tilbyder en service, hvor man kan indhente tilbud på en brugt bil og man er med til at sætte nyt liv til en bil, så faldt navnet naturligvis på CarNation.

Fordel nummer et hos Carnation.

Nemt og enkelt

Nu kan du slippe for manuelt at ringe eller sende flere mail til forskellige leasingselskaber, da vi har samlet det hele et sted.

Fordel nummer to hos Carnation.

Troværdige partnere

De leasingselskaber, som du vil modtage tilbud fra er alle godkendte virsomheder, som er til for at yde den absolut bedste service.

Fordel nummer tre hos Carnation.

Helt gratis

Det er naturligvis helt gratis for dig at benytte vores service. Du kan uforpligtende få op til 3 tilbud, uden at du forpligtiger dig.